Een uniek afscheid in Delft

Wat kost een uitvaart in Delft

Een uitvaart kost gemiddeld 7.000 euro. Dat is het antwoord wat je krijgt wanneer je een van de grote, traditionele uitvaartbedrijven vraagt wat een uitvaart kost. Maar door de gestegen concurrentie en de transparantie zijn de tarieven bij moderne uitvaartbedrijven veel lager. Daar kost een uitvaart gemiddeld zo’n 3.500 euro. Er is dus heel wat te kiezen en er kunnen veel onnodige kosten worden bespaard.

Een uitvaart voor een eerlijk tarief met een hoge kwaliteit van dienstverlening? Bel voor informatie en hulp met Top Uitvaarten op telefoonnummer: 088 - 605 1206

Doordat mensen steeds meer dingen regelen via internet is er heel veel veranderd in de uitvaartbranche. In de uitvaartbranche was het tot nog niet heel lang geleden de gewoonte dat er niet werd gepraat over de tarieven. Dat zorgde ervoor dat uitvaarten heel duur waren en er weinig keuze was. Dat is inmiddels veranderd modernere uitvaartbedrijven zijn de uitvaartmarkt aan het veranderen. Ze werken juist heel open en transparant en je kan zonder veel moeite te hoeven doen precies zien wat de kosten zijn.

Deze nieuwe uitvaartbedrijven werken vaak samen. Ze delen faciliteiten zoals rouwauto’s en huisvesting. Dat maakt dat ze hun kosten lager kunnen houden dan de traditionele bedrijven die vaak nog beschikken over veel rouwauto’s en panden. Top Uitvaarten is een van die moderne uitvaartbedrijven die ook in Delft kwalitatief hoogwaardige dienstverlening biedt tegen eerlijke tarieven.

Uitvaart kostencalculator

Op Uitvaart.nl kan je heel snel en eenvoudig zien wat de uitvaart van jouw wensen gemiddeld genomen kost. Je kan de online uitvaartkostencalculator invullen en dan zie je direct per onderdeel van de uitvaart wat de kosten zijn. Deze kosten zijn berekend op basis van het gemiddelde van de kosten die uitvaartondernemer berekenen voor hun diensten en producten.

Kosten begraafplaatsen Delft

De kosten van begraafplaatsen zijn niet opgenomen in de uitvaartkostencalculator omdat dat niet haalbaar is. Elke begraafplaats mag zijn eigen tarieven bepalen en uit het jaarlijkse kosten onderzoek naar tarieven van begraafplaatsen blijkt dat deze tarieven vele duizenden euro’s van elkaar kunnen afwijken. De tarieven zijn niet alleen per begraafplaats verschillend, ze verschillen ook per grafvak, soorten graven en de grafrusttermijn.

Overlijden in regio Delft melden?
Bel nu direct: 088 - 605 1206