Een uniek afscheid in Delft

Crematorium Delft

Sinds 2011 beschikt Delft over een eigen crematorium. Dit is crematorium Iepenhof dat is gevestigd op begraafplaats Iepenhof. De begraafplaats is onderdeel van de Laatste Eer dat ook het beheer verzorgt van de gemeentelijke begraafplaatsen in Delft.

Wil je een crematie regelen in crematorium Iepenhof of een ander crematorium in de regio? Bel dan vrijblijvend met Top Uitvaarten op telefoonnummer: 088 - 605 1206.

In crematorium Iepenhof kan zeven dagen per week een crematie worden gehouden. Voor crematies op zondag wordt wel een extra toeslag gevraagd. Het crematorium beschikt ook over een uitvaartcentrum. Dat is heel praktisch omdat alles dan op dezelfde locatie gehouden kan worden.

Het crematorium beschikt over een grote aula waar de plechtigheden gehouden kunnen worden Er zijn ook kleinere ruimtes waar in kleiner gezelschap afscheid genomen kan worden. Alle ruimtes zijn voorzien van moderne faciliteiten zoals muziekinstallaties en mogelijkheden om foto’s en video’s af te spelen.

Er zijn twee koffiekamers waar de condoleance gehouden kan worden na de crematie. Daar is ruimte voor groepen tot vierhonderd personen. Er is een ruime keuze op het gebied van de catering. Van een koffietafel met lekkere cake tot een uitgebreid buffet.

Aanwezig bij invoeren kist in oven

Het is mogelijk om met maximaal tien personen aanwezig te zijn bij het invoeren van de kist in de crematieoven. De kist wordt na de plechtigheid overgebracht naar de ovenruimte. Daar wordt de kist voor de oven geplaatst en op een piëteitsvolle wijze ingevoerd in de crematieoven.

Asbestemming

Er zijn diverse soorten asbestemming mogelijk bij crematorium Iepenhof, maar het is natuurlijk ook mogelijk om de as ergens anders uit te strooien of te bewaren. Kijk voor inspiratie in het hoofdstuk Asbestemming.

Overlijden in regio Delft melden?
Bel nu direct: 088 - 605 1206