Een uniek afscheid in Delft

Uitvaartondernemer kiezen in Delft

Je kan in Delft kiezen uit diverse uitvaartondernemers. Maar hoe maak je een goede keuze en waar zou je het beste op kunnen letten?

Bel voor vrijblijvende informatie of het regelen van een uitvaart met Top Uitvaarten op telefoonnummer: 088 - 605 1206

Een aantal tips kunnen helpen om een uitvaartondernemer te kiezen die bij je past. Wat belangrijk is, is dat je online inzicht kunt krijgen in de tarieven die de uitvaartondernemer berekent. Uitvaartbedrijven die op hun sites helemaal geen tarieven hebben staan zijn vaak erg duur. Bedenk je goed dat het een reden heeft waarom geen ze prijzen noemen. Zo zou je eens kunnen kijken op de website van Top Uitvaarten. Daar zie je direct de tarieven staan die worden berekend. In vergelijking met de grote traditionele uitvaartbedrijven zijn de tarieven bij Topuitvaarten ongeveer de helft lager.

Een tweede tip is om tijdens je eerste telefonisch contact te onthouden of je een goede klik hebt met de uitvaartondernemer die je belt. Een uitvaart regelen is namelijk niet alleen heel emotioneel, maar ook heel persoonlijk. In de dagen tussen het overlijden en de dag van de uitvaart word je geholpen door de uitvaartverzorger. Vaak worden er ook best persoonlijke dingen besproken. Het is dan natuurlijk heel prettig als je je vertrouwd voelt bij de uitvaartverzorger.

Uitvaartverzekering en vrije keuze uitvaartondernemer

Als je overleden dierbare een uitvaartverzekering heeft zal de uitvaartverzekeraar er alles aan doen om je te overtuigen dat zij de uitvaart het beste zelf kunnen verzorgen. Dat heeft te maken met het feit dat de verzekeraar in dat geval geen geld hoeft te betalen aan een andere uitvaartverzorger. Als het gaat om een naturaverzekering zal de uitvaartverzekeraar zeggen dat er bij vrije keuze een lager bedrag uitgekeerd zal worden dan de waarde van de uitvaart in de polis. Maar dat komt omdat de tarieven die de uitvaartverzekeraar rekent voor haar eigen uitvaartdiensten veel hoger zijn dan bij de uitvaartondernemer van je eigen keuze.

Om inzicht te krijgen in hoe dat werkt staat hier een voorbeeld. Wie een grote uitvaartverzekeraar vraagt wat een gemiddelde uitvaart kost zal vrijwel altijd horen dat dat 8.000 euro is. Maar exact diezelfde uitvaart is bij veel andere uitvaartbedrijven veel minder duur. Zo betaal je bij Top Uitvaarten voor dezelfde uitvaart maar 4.750 euro.

Wil je meer informatie of hulp hebben om een polis uitgekeerd te krijgen dan kan je geheel vrijblijvend bellen met Top Uitvaarten op telefoonnummer: 088 - 605 1206

Overlijden in regio Delft melden?
Bel nu direct: 088 - 605 1206